Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

torsdag 24 november 2011

Tredje dagen ensam

Frans har jobbat som en glaning, nu är de tredje dagen i streck han åker före ungarna vaknar och kommer när ungarna redan har lagt sig. De e inte sådärbara att vara ensam... Man får lust att klättra på väggarna. Och nu när maten börjar ta sin slut i kylskåpet så får man antingen ta sig i nacken och all sträss och packa två barn med till butiken eller sedan håppas på att nån kommer på besök med lite mat i fickan....

Som tur är de snart veckoslut så får man nolla sig :-) Nollande av huvudet är det bästa medicinen för hemma mammor. Att komma ut ibland och få tala om något annat än barn och göra ngt annat än byta blöjor, städa osv De är de bästa :-)

Som bäst planerar jag min mans 30 års kalas... Vad vi skall bjuda på osv. Har nån någo bra tips på vad annat som kunde vara bra i tillägg? Tänkte laga som 2 olika pajer med fullkorsn botten (färdig från frysdisken) och som har creme bonjour med smak. ägg, ost, ena med skinka och räkor andra med taco malet kött. Sen skall ju båda pajerna också ha lite grönsaker i också. Med pajerna skulle de finnas grön sallad. Som små tugg funderar jag på jul limpa med gravlax. Sen smörgås kex och ostar. Som sötsaker har jag funderat på mocka rutor, peppar kakor och sedan lite shoklad... Dryck delen väntar sig alla att de skall vara glögg men sku så ha lust att laga en för drink istället..... Nu är de bara att räckna mängder, vi blir en ca 25 st + flera som int har meddelat.... Får väl börja ringa upp... Varför kan man aldrig svara ja eller nej i tid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar