Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

måndag 16 januari 2012

Syskon sim

Idag var vi för första gången på syskonsim. Ganska mycket kaos var de så vi har planerat att försöka byta till en annan simhall tex till kampen eller brunakärr för att där är de mera privat bruk. I hagalund är de ju inte privat utan det är en stor simhall med massor andra och ingen respekt för babyn.

Så fort de sades att timmen är slut rusa alla andra till bassängen. Vilket är jätte konstigt när folkhälsan säger hu viktigt de är för hygienen till babysarna. alla måste tvätta sig med tvål före.... men ingen tvål i duchrummet. Och duchrummet var fullproppat var vattnet strittades och en baby i sittern var inget att nån sku ha ta hensynt till. Man måste ha klorna framme. Men som sagt gick timmen bra och som tur fanns det en potta i närheten. Ronja tyckte så mycket om att vara i vattnet att hon vill tillbaka :-)

Själva kvällen idag gick fort. Wilhelm var efter simningen mosig så han bara sov och åt. Orolig var han på kvällen men som tur sover dom båda nu.

Det jag ångrar mig att vi sluta med babysimmen med Ronja. Vi kunde ha fortsatt eller i allafall fortsatt gå till en annan simmhall. För nu har hon glömt de mesta. Men nu håppas jag på att vi kan fortsätta med syskon sim länge :-)

1 kommentar:

  1. vi fick en ny plats i brunakärr :-) och i kö till kampen :-)

    SvaraRadera