Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

måndag 21 mars 2011

En hämsk hämsk dag...

Efter värdens hämskaste 5 gångers väckning av min man så vaknade man fädigt illamående och med hämska sammandrag. Samtidigt vaknade ju Ronja också så man fick bland all smärta sköta ett skrikit barn.
För att krona dagen så bestämde sig babyn att inte sparka på över 4 timmar. Som tur kom ju sparkarna senare.

Försökte surfa för att hitta mera info om hur länge man skall venta på sparkar före man skall ringa sjukhuset men hitta inget. Nån som vet???

De som tror att vara hemma mamma är lätt, har inte varit hemma med sina ungar. Det som gör mig så förbannad när nån säger att: "Du har ju fritid hela dagen". Att vara hemma tar inte bara fysiskt men psykist massor på mamman. Att vara på jobb: är super lätt, efter 9 till 5 är du sen ledig resten av kvällen + du har ju en lunch paus imellan också. För hemma skall det inte vara att mammans bästa vänner är diskmaskinen, tvättmaskinen och dammsugarn. Nej, nej, då förstår jag att många mammor blir galna.

Nu väntar jag bara på våren, så man kan byta ut vinter tjängorna till lenkkaren. Magen börjar bli så stor att knyta skosnören är jobbigt man måste ju hålla andan. Andra mammor förstår och men som dricker för mycket öl också ;-D

1 kommentar:

  1. http://www.hus.fi/default.asp?path=1,32,660,546,570,646,807,1135,3909,3942,6346

    kolla här! ja tror att din baby börjar vara i den åldern att hanhon har redan lite rytm... därför kan de gå tom 4 timmar att du inte känner dom..

    tråkit att ni haft en dåli dag :(

    SvaraRadera