Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

lördag 19 mars 2011

Mammas lilla sjukling

Nu har Ronja blivit sjuk igen. Jag väktes otroligt tidigt, 8:00. Det är inte vanligt för henne att börja skrika så tidigt. Hon har hög feber o lite tätt i näsan. Men så har hon också fått ngt som liknar brock. Ringde genast till 10023 för att kolla med sjukskötarna om de är brock och måste vi då genast till sjukhuset. De sa att för flickor så kommer brock ytterst sällan (2-3 % läste jag på netet medan 1/4 pojkar får de), dom mena att när barnet är sjukt så kan det svälla liknade små kulor på andra ställen också bla bakom öronen, vid halsen och då där som Ronja har en, vid benväcket. Så nu får vi bara följa med att ifall den blir jätte stor eller den int försvinner fast febern försvinner så då blir det en tur till doktorn.

Annors verkar ju hon i topp skick, dricker äter och hittar på hyss ;-D fast just kom det ngt hon aldrig gjort förr, kakka så mycket att de komm ut från blöjan men de var säkert pga en lite lösare mage.

Bara hennes pappa vaknar så skall jag springa till butiken, har hittat ngt jätte fint, Valios kidius jogurts-dricka http://www.valio.fi/portal/page/portal/Ammattilaiset/Teollisuus/Tuotteet/Tuoteryhma/Tuote?tuo=4901&t_ryhma=MUUT+ANNOSJUOMAT&productId=4901&t_nimi=Valio+Kidius%AE+mansikkainen+jogurttijuoma+2+dl+HYLA%AE&tuory=2112

så får Ronja lite extra näring i sig :-) så skall jag också köpa lite till russin, dom älskar hon. <3

1 kommentar:

  1. ja skrev mail åt dig men svarar hit oxå. Våra barn tyckte massor om dom där jogurttijuomat!!! Dom e bra o ha me oxå när dom inte behöver vara i kallt!

    SvaraRadera