Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

lördag 24 september 2011

Gardiner...

Idag har jag börjat sy gardiner, 4 avklarade av 19... och allt vill jag ha klart till dopet. Imorgån håppas jag få minst 2 klara och klippt resten av tyget. :-)

Ronjas pott uppdatering: Nu går vi efter varje måltid på pottan och alltid av och till. Mera har det inte kommit i den men huvudsaken att hon sitter där. Idag vill hon tom heldre ha på underbyxor än blöja :-) Så de kommer säkert skata men säkert. Idag har hon också haft på sig imse vimse tränings byxor, och dom tycker hon om. Vått blir de men dom känns vara bekväma som torra.


Imorgån gardiner och zumba <3

3 kommentarer:

  1. Duktigt! Jag skulle nog köpa färdiga... Visa gärna bilder sen när det börjar bli klart. Och på två veckor hinner man hur mycket som helst ;-)

    SvaraRadera
  2. Man sparar hen hel del med att sy själv... inte så mycket tid med en 2 åring och en baby.... och när babyn sover o du syr så vill 2 åringen hjälpa ;-)

    SvaraRadera
  3. Inte sparar man väl så mycket?! Eller beror på varifrån man köper. Tyg är ju också dyrt och man behöver ju ganska många meter till gardiner. Vi köpte nya gardiner för 19,90/par från Ikea. Enkla vita snygga i bomull. Fast det kan ju förstås vara svårare att hitta just sådana som man vill ha om man skall köpa färdiga :)

    SvaraRadera