Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

onsdag 12 oktober 2011

Skade glad

Har lagt märke till att min två åring är skade glad. Hon kan riktigt hån skratta... Obs detta är ngt hon lärt sig själv. Håppas de går över. Nu är hon inte lika blyg mera vilket är bra, kanske ett nytt försök med barn parken på elixia.

Wilhelms fina rad med hela natt sömnar tog slut, efter 4 nätter med 8-9,5 h sömn i sträck så i natt blev de 6 h först och sen 5,5 h. Längtar till dedär fina 12 h sömnen :-) Vill int låta hämsk, är ju jätte glad han sover, har ju hört dessa förfärliga mardrömmarna var ungen inte alls sover på natten så är ju jätte glad över mina sov ungar men man får ju alltid håppas på längre och bättre nattsömnar :-)

Har börjat planera julklappar, vilket är roligt men som kan lätt bli dyrt. I år har vi tänkt för första gången fira Julen hemma hos oss, var då famo, fafa, mofa och moster i allafall kommer de andra är troligtvis ute och reser. Skall bli fint med julgran och allt :-) Men före julen kommer det ngt stort. Frans skall fylla 30 omg han blir gammal, så vad skall man skaffa till honom? Lös skägg ;-) Förslag tas imot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar