Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

måndag 25 juli 2011

Hur man skall få förlossningen igång.....

Alltså nu har vi försökt de heliga S:n Sauna, Sex, Städning, Shopping men inget fungerar... Läste nu efter mera tips o den ena verkar galnare än den andra. Äta ananas... uch, kanske dricka ananassaft istället... Sen de sjukaste var att sätt på de finaste underbyxorna man har så då skall vattnet gå... :-D Om inte grovt arbete med flytt o andra sträss grejor har satt igång det ennu så är det nu bara så att den ungen som kommer är en mycket envis en, envisigare än sina föräldrar.... De får man mycket jobb. Kanske håpprep.... Vila har inte hjälpt...

Nån som har tips som fungerar? Vill int bli större. O vill så gärna ha ett Juli barn :-)

Vill absolut inte gå till 42 veckor och sedan måste sättas igång....

3 kommentarer:

  1. För mig funkade bastun, eller så var det ett sammanträffande.. ;) Badade på kvällen & följande morgon började värkarna.

    Men så där allvarligt talat så kommer ju babyn ut sen när den är klar att göra det, så försök bara tänka att senast vid 42+2 har du den i famnen :) Kämpa på med väntan!

    SvaraRadera
  2. Kanske vi sku försöka igen med bastu ;-)
    39+0 sku låta bra

    SvaraRadera
  3. Borde inte hallonbladste fungera? Tycker jag har läst det nånstans.. Kanske bara att äta hallon också funkar?! Eller om du kanske slutar fundera på det. Då kommer den säkert genast. Fast det är kanske inte så lätt att inte tänka på det mera i det här skedet..

    SvaraRadera