Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

lördag 23 juli 2011

OMG!

Det är jätte hämskt detta som har hänt igår i Norge. Här är man hög gravid och skall få sitt andra barn och sen händer det en massor hämskheter... Sen när man läser att minst 21 års fängelse.... 21 år=85 personer de kan ju inte stämma! Håppeligen får den idioten sitta restan av sitt liv inne.

Och hela bomb helvetet inne i Oslo city..... håppas dom får fast de typerna också.

I natt har jag sovit jätte dåligt, vaknat med jämna mellanrum av foglossning och kramper. Det var jätte hett så Ronja kom mellan oss vid 3 tiden. Sedan vakna vi av åskan vid 7 tiden. Hela dagen har jag försökt vila och ta små tupplurere men de har också varit så svårt för foglossnings krämporna har fortsatt hela dagen. För de som inte vet vad foglossning är så det är samma som beckenlösning. Alltså becken benen flyttas mera så de lagas plats inför en förlossning. Några upplever detta inte alls under graviditeten och det kan komma i samband med själva förlossningen. Det är en form av växtvärk, man blir alltså bredare.

Sen har jag provat badkaret idag, fast sen blev det åska igen så ville inte ligga där mera. Nu har vi varit ute hela dagen (då när regnet haft paus). Ronja har också i misstag kakkat i sin pappas hand :-D som tur ute.

Nu skall kvällen håppeligen bli sval och lugen och håppeligen Kvinnis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar