Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

fredag 12 augusti 2011

Vad man Glömmer

Efter första graviditeten och förlossningen så glömmer man fort alla krämpor som följer med. Speciellt de som har med att göra efter förlossningen, ömmheter, brösten är hårda, bröstvårtorna sjuka och man lever i dvala hela tiden för man inte får sova. Det är kanske de som är fördelen med en naturlig födsel utan smärtlindrighet för då kommer man kanske ihåg bättre smärtorna..... men nej, de glömms fort. Men oberoende för allt besvär och smärta så är det ändo den bästa gåvan man får till slut <3 babyn som då är enligt mig meningen med livet, att livet går vidare.

I natt så hände något helt konstigt, Wilhelm sov 7 timmar i sträck! jag vakna med gämna mellanrum för att kolla skall han inte ha mat snart.... Sedan 8 på morgånen så väkte jag honom tillslut för då hade de gått så lång tid. Han skulle gärna i natt också få sova lite längre sträckor :-)

Imorgån är Wilhelm redan 1 vecka gammal <3 Mammas pojke växer fort

2 kommentarer:

  1. Det är ju bra att man glömmer. Annars skulle väl folk bara skaffa ett barn ;-) Grattis till bebin, skönt att allt gått bra. Hoppas ni snabbt kommer in i bra rutiner.

    SvaraRadera
  2. Tack, fast allt glömmer man int, allt kommer tillbaka när det redan är försent ;-D

    SvaraRadera