Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lillipie

Daisypath Anniversary tickers

torsdag 2 juni 2011

Sommar och Sol

Idag var de super fint väder o var spendera jag den.... Inne.

Först till frissan på lite klippning och sedan var det brudens prov frisyr och smink, frisyren blev jätte fin men smik tanten...... henne måst man byta. så fort hon öppnade lådan och man såg endast såkallat "pissis" smink märken då for smaken + hon var int så bra heller. Kommer ihåg att hon som sminkade mig var super bra + sminken var god kvalitet, alltså skall man betala massor för sin sminkning så skall kvaliteten och arbetet motsvara priset.

Efter frissan så rusade jag till stocka för att beställa hemleverans för kylskåpet + instalering.... 190 € hur i helskite kan de vara så dyrt..... nå de antingen de eller bära de själv. Varför måste allt vara så himla dyrt...  Nu längtar jag bara till att huset blir färdigt och vi kan åka dit och ta slutstädningen + börja flytta. Finns int så mycket tid kvar.

Imorgån har dom lovat lika fint väder så vi tänkte kolla huset o sen åka till stranden så får Ronja leka med sand osv. Solkrämen får vi gräva fram :-) Och på kvällen så blir de mera packande... 21 lådor packade massor kvar...

Nesta ultra 14.6 :-)

40 dagar kvar tills 37+0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar